Webinar Careyn Innovatie: Veranderen, Verbinden en Ambassadeurschap

Innovatie in de zorg biedt zorgprofessionals en cliënten enorm veel mogelijkheden. Maar welke soorten zorgtechnologie zijn er allemaal echt geschikt? En hoe pas je zulke innovaties succesvol toe op de werkvloer?

Binnen Careyn zijn we bezig geweest met verschillende innovatieprojecten en daar hebben we veel van mogen leren. Deze lessen en leerpunten willen we graag delen. Het thema van dit webinar is daarom ook "Veranderen, verbinden en ambassadeurschap". Gastvrouw Irene Straatsburg gaat met verschillende tafelgasten het gesprek aan over drie onderwerpen omtrent innovatie.

Wat kun je verwachten?

  • Ambassadeurs zorgtechnologie - Joep Sinke en Kristel Jonker vertelden hoe de ambassadeurs zorgtechnologie Careyn verder helpen met innoveren.
  • Medicatie dispenser - Marjolein Groeneveld en Samantha Di Rocco vertelden hoe Careyn de medicatie dispenser inzet om mensen langer thuis te laten wonen en de rol van ambassadeurs daarbij.
  • Organiseren van innovatie - Martijn Pepping, Joep en Samantha vertelden over waar Careyn heen wil met de zorg van de toekomst, de rol die innovatie daar bij speelt en hoe Careyn dat aanpakt.

Bekijk hieronder de webinar terug

 
         
Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.