Careyn werkt mee aan 'Retourticket naar de Zorg' voor Herintreders

Careyn doet in de regio Zuid-Holland mee aan het nieuwe project ‘Retourticket naar de Zorg’, een initiatief van ZWConnect.

Met het nieuwe project richten verschillende regionale zorgpartners uit Zuid-Holland en regio Apeldoorn zich op een nieuwe doelgroep om het toenemend tekort in de zorg op te vangen: herintreders. Dit zijn zorgprofessionals die ooit werkzaam waren in de zorg, maar door diverse redenen zijn vertrokken.

Via de website kun je jezelf gemakkelijk aanmelden voor een ‘retourticket’. Via het netwerk word je in contact gebracht met werkgevers en krijg je de juiste begeleiding naar je nieuwe baan in de zorg. Andere deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere ’s Heeren Loo, Zonnehuisgroep Vlaardingen, Zorgpartners Midden-Holland, Topaz en Groene Hart Ziekenhuis.

Samen

Vanuit Careyn werken we graag samen aan dit soort initiatieven op lokaal en regionaal niveau. We geloven namelijk dat samenwerking het antwoord is op de groeiende, meer complexe zorgvraag en het maatwerk dat we willen leveren. Niet alleen, maar samen met elkaar, met verwanten, met collega's, met andere mensen in de omgeving en met andere organisaties, binnen en buiten de zorg. Die gezamenlijkheid, die verbindingen bieden heel veel kansen en kracht.

Onlangs was de lancering van de campagne. Ken jij iemand die weer terug wil in de zorg? Neem dan een kijkje op de website van retourticketnaardezorg.nl. Of neem direct contact op met onze recruiter Susanna of bel/app haar op 06-19322391.

Over ZWConnect

ZWConnect is een werkgeversvereniging voor Zorg & Welzijn die actief is als regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling in regio Zuid-Holland.

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.