Opleidingsplaats MBO Verpleegkunde (regio DWO-NWN)

 Werken in de ouderenzorg: het lijkt je wel wat. Maar je hebt eigenlijk geen achtergrond in de zorg, dus vraagt je af hoe het werken eruit ziet? In de regio DWO-NWN bestaat er een unieke opleidingsplaats in samenwerking met het Albeda, Reinier de Graaf Ziekenhuis en Careyn. Via de opleiding MBO Verpleegkundige wordt je opgeleid tot verpleegkundige in het ziekenhuis, het verpleeghuis en de thuiszorg.

Opleidingstraject

Je komt als leerling in dienst bij Careyn en je gaat één dag in de week naar school. Zowel op school, als van je collega’s in de praktijk leer je alles om uiteindelijk het diploma MBO-verpleegkundige te behalen. Na het behalen van je diploma blijf je bij ons werken in één van onze verpleeghuizen of wijkteams. In deze opleiding kom je ook in een klas met zij-instromers van het Reinier de Graaf Ziekenhuis. Het onderwijsprogramma is in samenwerking met het Albeda College opgesteld en afgestemd op beide organisaties. Je zult met negen andere Careyn zij-instromers en tien zij-instromers van het ziekenhuis een groep vormen. Zo kunnen jullie ervaringen en lesstof uitwisselen, krijgen jullie samen masterclasses en loop je een paar weken bij elkaar stage. Je krijgt stof vanuit het ziekenhuis mee, die je in de zorg kunt toepassen en andersom. Ook kunnen jullie met elkaar kijken naar de verschillen en elkaar helpen de stof eigen te maken. Je wordt op deze manier breed opgeleid.

Informatiebijeenkomst

Op 15 februari van 19.00 – 20.00 uur organiseren we een online informatiebijeenkomst (Via Zoom) waarbij het Albeda, Careyn en Reinier de Graaf een korte toelichting geven op de opleiding. Je hebt dan ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Klik hier om de bijeenkomst bij te wonen

Dus lijkt deze opleiding je wel wat en heb je vragen? Op WerkenbijCareyn vindt je meer informatie over de vacature. Maar je kunt ook contact opnemen met praktijkopleiders Eva van Oosten-Koudstaal (06-83643473) of Jeanette Schouten (06-43038251). Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Doen hoor!

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.