Innovatiemiddag op Careyn Rozenhoek

Op maandagmiddag 27 juni werd er een innovatiemiddag voor de medewerkers van Careyn de Rozenhoek in Hellevoetsluis georganiseerd. Tijdens deze middag zijn de verschillende innovatieve producten neergezet, die ingezet kunnen worden binnen zorg en welzijn.

Uitleg over onze innovaties

Onze collega's van de Rozenhoek kwamen de afgelopen periode steeds meer mooie innovaties op hun locatie tegen. Denk bijvoorbeeld aan een Silverfit en de Belevenistafel. Maar ze merkten ook deze producten niet altijd bekend waren bij de collega’s of dat men niet weet hoe ze de producten kunnen gebruiken, en bij wie. De innovaties worden daarom niet altijd gebruikt en dat is zonde. Daarom zochten de collega’s contact met ambassadeurs zorgtechnologie Lenie en Wesley om te kijken hoe ze dit konden oplossen. Zo is het idee voor de “Innovatiemiddag” ontstaan. Een middag om datgene wat we al hebben in de spotlight te plaatsen.

Hoe dan?

Tijdens de innovatiemiddag konden medewerkers alles te weten komen over de innovaties die al op de locatie aanwezig waren. Andere locaties van de regio leenden ook hun producten uit. Het belangrijkste onderwerp van gesprek was hoe we deze innovatieve producten kunnen inzetten in het positieve belang voor de bewoners. Ook de bewoners vonden het interessant om al deze producten te zien. Het duurde niet lang voordat zij ook alles aan het uitproberen waren. Het was een interessante en leerzame middag. Vanuit de Rozenhoek hebben Gertie, Salma en de collega's van welzijn dit samen met de ambassadeurs zorgtechnologie georganiseerd.

Rozenhoek Innovatiemiddag2 Rozenhoek Innovatiemiddag3

Bij Careyn kijken we graag hoe we ons werk fijner, leuker en makkelijker kunnen maken. Zou jij het ook leuk vinden om te werken met innovaties? Kom eens met ons in contact of bekijk onze vacatures.

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.