Hart van Zuidland bestaat 5 jaar

In de week van 23 mei was het een hele week feest op Hart van Zuidland en Bernissesteyn; Hart van Zuidland bestaat namelijk vijf jaar.

Mooi jubileum

De feestweek begon met een officiële opening door locatiemanager Ellen Meijboom - van der Ham, waarbij de Careyn vlag hoog gehesen werd én het nieuwe naambord werd onthuld met de hulp van de bewoners. Ellen vertelt: "We zijn blij met dit jubileum van Hart van Zuidland. Op onze zorglocatie staat de bewoner centraal. Het is daarom eigenlijk ook het feestje van de bewoner, waar wij aan mogen deelnemen."

Feestelijke activiteiten

De opgerichte feestcommissie organiseerde elke dag wel iets leuks voor de bewoners en de medewerkers van de locatie. Zo ging elke afdeling een avond uit eten. Verder kwamen er schoolkinderen in de tuin zingen en kwam er een mini-kermis op locatie langs. Ook de dieren van Hug4Joy kwamen langs en werden er poffertjes gebakken. De week werd afgesloten met een mooi lunchbuffet en een gezellige feestavond. Susanne Veenstra, manager zorg:  "We kijken terug op een fantastische feestweek, waar zowel bewoners als personeel in het zonnetje zijn gezet. Dik verdiend na een intensieve en onzekere periode".

Bekijk hieronder een korte video van de opening van de feestweek:


  

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.