Gezellig op de Camping van Rosendael

Waar menig Nederlandse vakantieganger in de zomermaanden weer richting de camping vertrekt, was het op donderdag 14 juli ook heerlijk toeven op de Campingdag van Careyn Rosendael. In samenwerking met DoSocial was er een campingomgeving ingericht om dit zomerse vakantiegevoel weer te geven. Hoe en waarom dit zo is gekomen vertelt facility accountbeheerder Gertia Dorrestijn.

Op de camping

De campingdag wordt georganiseerd voor alle bewoners binnen Careyn Rosendael, de dagactiviteiten centrum Middelhoek en Surinaamse dagactiviteiten Huiskamer van de Wijk. “Het was een geweldige dag, waarop de bewoners heerlijk konden genieten van alle vrolijkheid”, vertelt Gertia. “En zoals op elke camping, was het lekker samen buiten zijn en waren er veel activiteiten waar mensen aan konden deelnemen. Denk aan verschillende spellen zoals eendjes hengelen, crocket, bowlen, badminton, parachute balspel, maar ook (live)muziek met bewegen, dans-polonaise én een heerlijke BBQ.” 

Samenwerking welzijnsactiviteiten

Zo’n acht jaar geleden had de organisatie DoSocial Gertia benaderd om in samenwerking met bedrijven en vrijwilligers verschillende activiteiten te organiseren voor de bewoners en cliënten van Careyn. Er is voorheen al een muzikale bingo georganiseerd en ook een uitje naar de ZorgTotaal Beurs. “De verschillende bedrijven en organisaties sponsoren deze events onder de paraplu van DoSocial & Partners. Dit soort samenwerkingen zijn daarom erg belangrijk voor ons zorglocaties.”

PHOTO-2022-07-22-15-34-58 4 kopiëren PHOTO-2022-07-22-15-34-57 kopiëren PHOTO-2022-07-22-15-34-58 kopiëren

Aan het einde van dag zorgden Gertia en medeorganisator Corrie Booman ervoor dat alle vrijwilligers van DoSocial en Careyn namens Careyn Rosendael een mooie zonnebloem cadeau als dank voor hun inzet. “Het is zo fijn dat we elke keer er een mooie dag van kunnen maken voor de bewoners. Daarom veel waardering en dank aan alle bedrijven die zich op deze manier sociaal en maatschappelijk willen inzetten voor een ander”, aldus Gertia.

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.