Dit zijn onze Activiteiten voor de Slimme Zorg Estafette 2023

Ook dit jaar doen wij mee aan de Slimme Zorg Estafette, een landelijk initiatief waarin je praktische kennis en ervaringen krijgt over innovaties in de zorg. De Slimme Zorg Estafette (#SZE23) wordt georganiseerd door het ministerie van VWS.

Daarom doen wij mee

In de afgelopen periode zijn we aan de slag gegaan om ons werk leuker, makkelijker en efficiënter te maken. Voor onze cliënten en onze medewerkers. Dit gaat goed gepaard met innovatie, want innovatie is tenslotte overal. Of het nou gaat om een elektronische bloeddrukmeter, je lichten op afstand bedienen, of de zelfscankassa in de supermarkt; innovatie helpt om passende ondersteuning te bieden bij een bepaalde behoefte.

Binnen Careyn zijn we hier op verschillende manieren mee bezig en dat delen we graag tijdens de Slimme Zorg Estafette in de week van 13-17 februari.

Drie Q&A sessies

Tijdens de Slimme Zorg Estafette organiseren we drie online Q&A sessies. Wil je meer weten over biodynamische verlichting, de Medido medicijndispenser of het beeldzorgteam? Woon dan (één van) onze Q&A sessies bij! Tijdens zo’n Q&A wordt er meer verteld over onze ervaringen met deze onderwerpen en is er ruimte voor vragen.

De Careyn Innovatie Bus

Naast de Q&A sessies organiseren we ook de ervaringsmarkt waar de ‘Innovatie Bus’ geïntroduceerd wordt. Dit is een bus die gevuld is met verschillende innoverende thema's, zoals Positieve Gezondheid, zelfredzaamheid, ADL en welbevinden. De bus komt langs verschillende locaties en teams rijden, waardoor je heel gemakkelijk iets kunt ontdekken over de mogelijkheden van verschillende thema’s. De ervaringsmarkt en de bus zijn bedacht om elkaar op een leuke manier te inspireren en kennis te delen. Leuk toch?!

Meld je hieronder aan voor onze activiteiten:

Alvast zin in wat voorpret? Vorig jaar organiseerden we voor de Slimme Zorg Estafette een leuke livestream webinar innovatie. Bekijk 'm hieronder terug.

 

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.