Uitgelicht, Werk, Happiness - 1 min Leestijd

De Careyn Verwenmiddag voor Medewerkers DWO-NWN

Vlaardingen – 15 februari 2020 - Op zaterdag 15 februari vond de verwenmiddag van Careyn plaats in het Delta Hotel te Vlaardingen. De verwenmiddag is een initiatief van zorgorganisatie Careyn regio Delft-Westland-Oostland, Nieuwe-Waterweg-Noord en is georganiseerd om alle medewerkers in de regio in het zonnetje te zetten.

Welverdiende waardering

“Careyn is in de afgelopen jaren gegroeid tot een grote speler in het zorglandschap”, zegt Petra Matthijsen, Manager Zorg. “Dit komt vooral door de inspanning van onze medewerkers. Zij staan dag en nacht onze bewoners, cliënten en mantelzorgers bij”. De verwenmiddag is twee jaar geleden ontstaan met het doel medewerkers een stukje gelukkiger te maken en is onderdeel van het actieplan Behoud en Waardering. “We geloven dat onze medewerkers ook iets extra’s verdienen naast een schouderklopje en positieve woorden. De verwenmiddag is zoiets extra’s”, aldus Matthijsen.

Workshop Lachen met je Ogen

Samen dichtbij

De ruim 200 medewerkers konden genieten van een uitgebreid programma met hapjes, drankjes en de keuze uit diverse workshops zoals zang, sport en bewegen en lachyoga. Op een verwenplein werden er onder andere hand- en voetmassages en kledingadvies gegeven. Ook Manager Petra van Dijk ziet het belang van een verwenmiddag: “We geloven dat de mate van werkgeluk belangrijk is voor de kwaliteit van zorg. Goed werkgeverschap houdt dan in dat je continue nadenkt over hoe je als organisatie hieraan kan bijdragen.”

Careyn heeft sinds enige tijd een nieuwe visie, waarbij ‘nabij’ één van de kernwaarden is. De nieuwe visie valt in lijn met de beweging van Positieve Gezondheid waar Careyn als organisatie breed mee bezig is. “Maar de kernwaarden gelden ook voor de medewerkers onderling. Zo willen we met de middag ook dichtbij de medewerker blijven”, zegt Petra van Dijk.

Lokale verbinding

De vorige editie van de verwenmiddag was bij de organisatie Priva in het Westland. Dit jaar waren we te gast bij het Delta Hotel. Organisator Jolanda Schippers: “Het Delta Hotel is een prachtige, inspirerende locatie en een partij die zelfs heeft meegedacht in de opzet. Daarnaast proberen we bekende lokale bedrijven aan Careyn te verbinden, om zo ook maatschappelijk een bijdrage te kunnen leveren”. De organisatie van de aankomende editie wordt al ingepland.

 

 

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.