Careyn Viert de Lancering van een Nieuw Leerportaal voor Medewerkers

Careyn introduceerde dinsdag 8 februari jl. het vernieuwde leerportaal ‘Rein en Careyn’ voor haar medewerkers. Het leerportaal is ontwikkeld in samenwerking met leerpartner Noordhoff Professional en online leerplatform Studytube. Careyn wil met de nieuwe leeromgeving het leren en ontwikkelen laagdrempeliger en eenvoudiger maken voor medewerkers.

Centrale leeromgeving

De ouderenzorgorganisatie startte sinds 2019 met het leerplatform REIN, waarmee medewerkers gebruik konden maken van een groot aanbod online scholing en workshops. “Naar tevredenheid van onze medewerkers, omdat het aanbod goed aansloot op hun leerwensen”, aldus Ria Leliveld, Expert Leren en Ontwikkelen. “Maar vanaf dat moment hadden we dus wel twee leeromgevingen: ons eigen leerplatform en REIN. Vanaf toen ontstond de wens om alle scholing onder te brengen in één leeromgeving.”

De leeromgeving is ontwikkeld in samenwerking met Noordhoff en Studytube, vanwege hun grote kennis en ervaring in de zorg en in het inrichten van online leerplatforms. Rogier van Dijk, districtsdirecteur van Careyn Utrecht-Stad: “We zijn trots op deze mijlpaal, omdat er nu een systeem ligt dat toekomstbestendig is en veel potentie heeft voor onze medewerkers. We hebben veel werk met elkaar verzet en ook van de partners hebben we veel gevraagd. We zijn REIN, Noordhoff en StudyTube daarom ook dankbaar voor de fijne samenwerking.”

Online Lancering Rein en Careyn

Zet jezelf op één

Met het vernieuwde leerportaal heeft Careyn één plek voor al het opleidingsaanbod en krijgt de medewerker meer eigen regie op wat ze nodig hebben. Zo is de verplichte VRH scholing nu ingedeeld in individuele en een teambekwaamheid en kunnen medewerkers zich nu makkelijker inschrijven voor praktijkbijeenkomsten en workshops. Daarnaast kunnen ze in één oogopslag zien welke leeractiviteiten voor hun klaarstaan.

“We vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en bieden daar graag de mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld door een groot aanbod en een overzicht aan ontwikkelingsmogelijkheden”, vertelt Ria Leliveld. “Met het nieuwe leerportaal kunnen medewerkers van allerlei vakgebieden leren hoe zij naar persoonlijke doelen kunnen toewerken. Allemaal op een leuke en eenvoudige manier.”

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.