Ouderenzorg, Verpleeghuiszorg - 1 min Leestijd

WEBINAR | 25/10/2021 - Werken in de Verpleeghuiszorg

Stel, je bent enthousiast of nieuwsgierig naar het werken in een verpleeghuis, maar je hebt eigenlijk geen idee wat er precies bij komt kijken. Je vraagt je af waarom duizenden zorgmedewerkers juist kiezen voor het werken in een intramurale setting en... of het dan ook iets voor jou is. Om antwoord te geven op al je vragen hierover, organiseren we op maandag 25 oktober van 16:00-17:00u een gratis webinar 'Werken in de Verpleeghuiszorg'.

Leer alles over het werken in de verpleeghuiszorg

Van achter je eigen computer of telefoon ontdek je in een uurtje alles over de doorgroeimogelijkheden, verschillende specialisaties en hoe een normale werkdag in een verpleeghuis eruitziet. Bij de webinar zal er een verpleegkundige bij zijn die in een verpleeghuis werkt, dus je kan zo alle ins-en-outs horen hierover. Daarnaast zullen we je ook alles uitleggen over hoe je bij ons kunt werken zónder zorgachtergrond. Wat? Jep, ook daarin bieden we verschillende mogelijkheden.

Uiteraard kun je tijdens de webinar ook al je vragen stellen.

Aanmelden voor de webinar

De webinar wordt gehouden op maandag 25 oktober van 16:00-17:00u via Microsoft Teams. Meld je alvast aan via onderstaande button. Dan ontvang je een paar dagen van te voren de link naar het webinar in je email (check ook je spambox). Tot dan!

Meld je hier aan voor de webinar

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.