Ouderenzorg, Werk, Happiness - 1 min Leestijd

Onze Nieuwe Kantoorlocatie voor Ondersteunende Diensten

Vanaf 1 maart verhuizen de medewerkers van de centrale ondersteunende diensten van de Torendijk in Schiedam naar een nieuw, modern pand in Rotterdam Alexander. Een inspirerende nieuwe werkomgeving, waar elkaar ontmoeten centraal komt te staan.

Een thuis creëren

Net zoals Careyn een thuis wil creëren voor cliënten, willen we dat ook voor onze medewerkers. Het was al langer duidelijk dat de Torendijk in Schiedam dit niet meer kon bieden. Het pand was sterk verouderd en voldeed niet meer de onze eisen voor een goede, gezonde werkplek. Daarom startte in 2021 de zoektocht naar een nieuwe, passende locatie.

Kantorencomplex Lotus

Met succes! De medewerkers van de ondersteunende diensten verhuizen per 1 maart naar kantorencomplex Lotus aan de George Hintzenweg 81 in Rotterdam Alexander. De naam Lotus verwijst naar de vorm die de gebouwen hebben als je ze van boven samen ziet liggen; de vorm van een lotusbloem. Careyn betrekt twee verdiepingen in één van de vier torens van het complex. Het pand is modern en duurzaam. Het ligt dicht bij de A20 en op loopafstand van station Rotterdam Alexander, waardoor het goed bereikbaar is met het OV en de auto.

Hybride werken

Op de nieuwe locatie gaan we ‘hybride werken’. Hybride werken betekent dat je werkt waar dat het meeste waarde toevoegt; je laat de activiteiten tijdens jouw werkdag bepalen waar en wanneer je werkt. De nieuwe locatie biedt daarbij allerhande mogelijkheden. Je kunt er geconcentreerd werken, collega’s informeel ontmoeten of samen met je team en anderen aan taken en projecten werken.  Alle faciliteiten om dit goed te  kunnen doen  zijn aanwezig.

Samen

De medewerkers van de ondersteunende diensten worden in elke stap van het proces nauw betrokken. Via een enquête vroegen we hen wat ze belangrijk vinden als het gaat om een nieuwe werkplek. De uitkomsten van die enquête vormden de basis voor de zoektocht naar de nieuwe locatie. Via een klankbordgroep en projectgroep denken ze mee in elke nieuwe fase van het proces. Ook de OR is  nauw betrokken. Samen komen we zo steeds een stap verder en werken we toe naar een fijne nieuwe werkplek, waar een ieder zich thuis voelt.

Wil jij ook werken bij onze ondersteunende diensten? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met onze recruiters.

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.