WEBINAR | 29/11/2021 - Werken en Leren in de Zorg

Ben je geïnteresseerd in het werken in de zorg, maar weet je niet precies wat er allemaal bij komt kijken? Of ben je momenteel al werkzaam in een verpleeghuis, maar eigenlijk ook wel benieuwd naar het werken in de wijk? Of andersom natuurlijk. Om antwoord te geven op deze en al je andere vragen, organiseren we op maandag 29 november van 16:30-17:30u een gratis webinar 'Werken in de Zorg'.

Leer alles over het werken in de verpleeghuiszorg én de thuiszorg

Ontdek in een uurtje alles over het werken in de zorg. Gewoon vanuit huis, achter je eigen computer of telefoon. Leer over het sollicitatietraject, de verschillende doorgroeimogelijkheden, specialisaties, hoe je ook zonder zorgopleiding bij ons aan de slag kunt, maar ook hoe een normale werkdag eruitziet. In deze editie behandelen we het werken in een verpleeghuis én in een wijkteam. Bij de webinar zal er onder andere een HBO-verpleegkundige bij zijn, die haar ervaringen deelt over opleidingen en hoe het is om te werken en leren bij Careyn. Daarnaast is er ook een wijkverpleegkundige bij, die meer zal vertellen over haar rol en werkzaamheden en hoe het werken in een wijkteam eruitziet in de tijd van corona.

En uiteraard kun je tijdens de webinar ook al je vragen stellen. 

Aanmelden voor de webinar

De webinar wordt gehouden op maandag 29 november van 16:30-17:30u via Microsoft Teams. Meld je alvast aan via onderstaande button. Dan ontvang je een paar dagen van te voren de link naar het webinar in je email (check ook je spambox). Tot dan!

Meld je hier aan voor de webinar

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.