Kom langs op de Meet&Greet van Careyn

Je werkt al een tijdje als zorgmedewerker en bent helemaal ready om door te leren in je vak. Of ben je momenteel al voltijdstudent, maar lijkt werken én leren je ook wel wat? Of misschien heb je geen zorgachtergrond, maar wil je wel een switch maken naar de zorg. Dan hebben we goed nieuws! Het aankomende najaar zijn er weer nieuwe opleidingsplekken beschikbaar voor enthousiaste zorgmedewerkers en zij-instromers. Alleen is het best een grote stap en heb je nog een aantal vragen hierover. Logisch!

Want hoe ziet dat duaal leren eruit? En hoe vaak en waar kom je allemaal te werken? Hoe zit het eigenlijk met onregelmatig werken? Wanneer is de scholing en kun je bijvoorbeeld ook alleen overdag aan het werk? En hoeveel ga je uiteindelijk verdienen dan? En hoe zijn de teams?

 We vinden het belangrijk om je goed en volledig te informeren over je toekomstige werkplek. Want we hebben namelijk verschillende opleidingsmogelijkheden! Daarom organiseren we een aantal Meet&Greets.

Meet&Greet

Tijdens de Meet & Greet vertellen de praktijkopleiders je alles over Careyn als werkgever en leggen we je alle mogelijkheden uit over het leren en werken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om onze enthousiaste zorgcollega’s alvast te ontmoeten en al je vragen te stellen. Op de locaties de Ark en Woerdblok kun je ook een tour krijgen door het huis. Op de andere (thuiszorg)locaties komt er een collega uit de wijk aanwezig die je alles zal vertellen over de thuiszorg.

Kom je gezellig langs? Of ken je iemand waarvoor dit ideaal is? Meld je dan aan voor onze meet en greets!

  • Woensdag 21 september 14:30 -15:30 uur Oosthavenkade 43 in Vlaardingen
  • Donderdag 6 oktober 19:30 uur -20:30 uur De Ark in Wateringen
  • Dinsdag 1 november 19:30 uur – 20:30 uur Vergaderruimte Handellaan, Delft
  • Maandag 7 november 14:30 uur – 15:30 uur De Koepel, Woerdblok Naaldwijk

Aanmelden

Meld je aan door een mailtje naar praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl te sturen. Vermeld hierin je naam en de locatie(s) die je wilt bezoeken.

Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.