Ouderenzorg, Werk, Happiness - 1 min Leestijd

Camper Coach

In de week van 11-15 mei komt er een Careyn Camper met professionele coaches langs verschillende locaties van Utrecht-Stad. De camper zal op het terrein van de locatie staan, waardoor medewerkers gemakkelijk de camper kunnen instappen voor een gesprekje met een coach.

Een luisterend oor

Hoe belangrijk kan coaching zijn in deze drukke tijd? Het kan best heftig zijn om te maken te krijgen met bewoners en cliënten die besmet zijn geraakt. Of collega's. En dan nog te spreken over je eigen gezondheid. Deze angsten, onzekerheden kan voor druk zorgen in je leven en in je hoofd.

Het doel van de Careyn Camper Coach is daarom ook dat medewerkers even hun hart kunnen luchten, een adempauze kunnen nemen of hun zorgen, dromen of dilemma's kunnen voorleggen. Fijn als dat dan dichtbij je werkplek kan. Daarbij zijn de gespreksonderwerpen helemaal vrij om zelf in te vullen en compleet vertrouwelijk. En uiteraard is er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand richtlijn.

De Camper Coach wordt in Utrecht-Stad als pilot uitgevoerd en kan eventueel ook in andere districten worden uitgerold. Bekijk de aftermovie hieronder.

 
Michel Ko
Content marketeer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog in je e-mail.